Hvordan får jeg 250 kr. i rabat?

Ved tilmelding til 2 eller flere børne- eller ungdomshold, får du 250 kr. i rabat. Systemet fratrækker selv rabatten. 

Får jeg rabat ved tilmelding til flere end et hold i Voksenafdelingen?

Ja - du betaler fuld pris for det første hold du tilmelder dig, og herefter får du 30% i rabat pr. hold du tilmelder dig. Kan ikke kombineres med pensionistrabatten. 

Hvornår kan man få pensionist rabat?

Pensionistpriser gælder for personer der ved sæsonstart er fyldt 65 år. Man får 140 kr. i pensionist rabat. Kan ikke kombineres med 30% rabatten.

Kan man på forhånd blive skrevet op til næste sæson?

Nej, men hvis du har været medlem i sæsonen før og har sagt ja til nyhedsbrev, vil du modtage en mail, når du har mulighed for at tilmelde dig. Medlemmer fra sæsonen før får således mulighed for at tilmelde sig en uge før andre.

Kan jeg få besked, når der åbnes for tilmelding til den nye sæson?

Ja, hvis du har været medlem af foreningen sidste sæson og i den forbindelse har sagt ja til nyhedsbrev

Jeg har ikke råd til at lade mit barn kan gå til gymnastik. Kan jeg få tilskud?

Hvis du ikke har råd til at lade dit barn gå til gymnastik, kan du søge om tilskud til helt eller delvist betaling af kontingentet og/eller evt. opvisningstøj. Du skal udfylde kontaktformularen under 'Skriv til foreningen' på forsiden af hjemmesiden, så kontakter vi kommunen/BROEN om der kan ydes tilskud. Læs mere under BROEN under 'praktisk information'. Man kan ikke selv søge tilskud hos BROEN

Kan jeg få en prøvetime, før jeg tilmelder mig?

Du må gerne komme en enkelt gang (gælder ikke mor/far/barn hold), inden du tilmelder dig. Der er dog hold, der meget hurtigt bliver overtegnede. Hvis du vil være sikker på at få en plads på holdet, skal du betale. Viser det sig, at det slet ikke er noget for dig eller dit barn, skriver du straks en mail til webmaster@skjold-gymnastik.dk og beder om at blive afmeldt og få pengene tilbage.

Hvor finder jeg adressen på de forskellige træningssteder?

Klik i menu-linjen på "praktiske information" og derefter på "træningssteder".

Hvornår holder Skjold ferie?

Der bliver ikke undervist i skolernes ferier. Du kan se, hvornår der ikke er undervisning ved at gå ind i menulinjen under "Praktisk information" og vælge "kalender".

Mit barn er ikke helt gammel nok til holdet, kan jeg tilmelde det?

Hvis dit barn fylder fx 6 år, som er holdets minimumsalder, inden nytår og har den fornødne modenhed, kan du normalt tilmelde barnet til holdet. Er du i tvivl, kan du kontakte instruktøren, som træffer den endelige beslutning.

Kan jeg købe træningstøj med Skjold Gymnastik Birkerøds logo? 

Ja, det kan du godt - vi har lavet en aftale med Intersport i Birkerød - Hovedgaden 30, 3460 Birkerød. Mød op i Intersport og fortæl at du er gymnast i foreningen og ønsker vores logo på dit nye træningstøj. 

Hvordan forholder Skjold Gymnastik sig i forhold til Corona?

Vi er som forening meget optaget af at følge Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer i forhold til at forhindre smittespredning - der vil derfor være nogle retningslinjer vi forventer at vores medlemmer overholder, herunder god håndhygiejne, holde afstand når det er muligt, voksne medbringer egne redskaber/måtter, når det er muligt. Alle skal lade sig registrere hos instruktøren, der vil være afkrydsning ved hver træning. Instruktørerne er godt instrueret i at håndtere de nye retningslinjer og vi holder os opdateret på DGI's hjemmeside - og følger deres retningslinjer for indendørs aktivitet